INIKA Organic Liquid Eyeliner - Brown

  INIKA Organic Liquid Eyeliner - Brown

  27,50 €
  Sisältää alv:n

  Inika Liquid Eyeliner silmänrajauskynän huopapäisellä applikaattorilla teet upeat, intensiiviset rajaukset helposti ja nopeasti. Lopputulos on pitkäkestoinen eikä se tuhriinnu.

  Real time: 5 Visitor right now
  Määrä
  0

  INIKA Organic Liquid Eyeliner - Brown

  Äärimmäistä tarkkuutta ja väriä luonnollisesti! Inika Liquid Eyeliner silmänrajauskynän huopapäisellä applikaattorilla teet upeat, intensiiviset rajaukset helposti ja nopeasti. Lopputulos on pitkäkestoinen eikä se tuhriinnu. Alkoholiton. Allergia- ja ihotautilääkärien testaama. Vegaaninen. Tuote on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 

  Käyttö: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Ergonominen varsi helppoon ja mukavaan levitykseen.

  Inci: Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, hydrolyzed corn starch, cetearyl olivate, sorbitan olivate, glycerin*, Camellia sinensis (black tea) leaf extract*, Oryza sativa (rice) extract, aqua (water), Lactobacillus ferment, may contain (+/-): iron oxides (CI77491, CI77492, CI77499), ultramarines (CI77007). *Certified organic.

  INIKA Organic sertifikaatit:

  COSMOS Natural  ACO Cosmos Organic  Organic cosmetic Italy  vegaaninen luonnonkosmetiikka  OFC sertifioitu kosmetiikka  Eläinkokeeton kosmetiikka  cetified halal  truth in beauty

  99 Tuotteet

  Erityisviittaukset

  Saata pitää myös