Anti-Oxidant Eye & Lip Serum

  Anti-Oxidant Eye & Lip Serum

  34,70 €
  Sisältää alv:n

  Raikas ja pehmeä turvotusta ehkäisevä seerumi silmänympärysihon sekä huulten alueen ihon herkälle alueelle.

  Real time: 5 Visitor right now
  Määrä
  0

  Anumati Eye & Lip Serum

  Oletko huolissasi silmien ja huulten ympärille syntyvistä juonteista? Se on ymmärrettävää, sillä kyseessä on erittäin ohut ihoalue jossa ikääntymisen ja väsymyksen merkit näkyvät ensimmäisenä. Silmänympärysalueen herkkä iho tarvitsee erityistä huomiota ja oikeanlaista huolenpitoa.

  Kotimainen Anumati on kehittännyt silmänympärysihon tehoseerumin. Tämä koostumukseltaan raikas ja pehmeä turvotusta ehkäisevä seerumi on suunniteltu erityisesti silmänympärysihon sekä huulten alueen ihon herkälle alueelle. Se mm. hävittää väsymyksen merkkejä ja kosteuttaa (Aloe vera, Poimulehti), häivyttää ja silottaa juonteita ja ryppyjä (Parsakaali ja merileväuute). 

  Silmänympärysihon seerumi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän raaka-aineita, jotka ehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymistä sekä hillitsevät herkkyyttä. Geelimäinen koostumus imeytyy syvälle ihoon, missä se pääsee vaikuttamaan tehokkaasti. Seerumi vähentää silmänympärysihon turvotusta ja kosteuttaa tehokkaasti. Huomaat tulokset pian: Silmänympärysiho on silminnähden silottunut!

  Tuotteen käyttö on helppoa:
  Levitä silmänympärysiholle sekä huulten ympärille päivittäisen puhdistuksen jälkeen. Aamuin ja/tai illoin, taputtele kevyesti vain noin nuppineulanpään kokoinen määrä seerumia molemmille silmänympäryksille. 

  Inci:
  Aqua, Aloe Barbadensis Leaf juice*,Anthemis Nobilis*(Chamomille Flower) ,Alchemilla vulgaris Extract* (Lady Mantle)*, Trifolium Pratense* (Red Clover), Glycerine*, Laminaria Digitata Extract* (Algae), Caprylic/Capric Triglyceride & Lycium Barbarum Fruit Extract*(Goji Berry), Punica Granatum Linn Seed Oil*(Pomegranate), Cucumis Sativus fruit Extract*(Cucumber), Brassica Leracea Seed oil* (Broccoli), Xanthan Gum, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid

  Tuotteelle on myönnetty MadeSafe -sertifikaatti ja se on 100% luonnonmukainen.

  100% natural, 98% organic

  Made Safe -sertifikaatti sertifioitua luonnonkosmetiikkaa   avainlippu kosmetiikkaa  Suomalaista designia Ei eläinkokeita

  100 Tuotteet

  Erityisviittaukset