Skincare starter kit, Inika skin care - 1

  INIKA Skincare starter kit

  24,90 €
  Sisältää alv:n

  Ylellinen tutustumispakkaus Inika luonnonkosmetiikkaan. 4 tuotteen setti.

  Real time: 5 Visitor right now
  Määrä
  0

  Inika Skincare Starter Kit, tutustumispakkaus

  Ylellinen tutustumispakkaus Inika luonnonkosmetiikkaan! Settiin sisältyy kaikki päivän tarpeesi: Puhdistustuote, resveratrolia sisältävä seerumi, päivävoide ja resveratroli yövoide. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Pakkauksen tuubit on valmistettu sokeriruo'osta.

  Phytofuse Renew Camellia Oil Cleanser, puhdistusöljy

  Hellävarainen ja tehokas, kermainen puhdistusöljy. Puhdistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin ja raikastaa kasvojesi ihon. Shea- ja kaakaovoi sekä antioksidanttipitoinen kameliaöljy ravitsevat ihoasi ja saavat sen tuntumaan ihanan pehmeältä. 10ml.

  Phytofuse Renew Resveratrol Serum, seerumi

  Seerumi, johon on tiivistetty 14 kasviperäistä öljyä. Suojaa ihon rakenteita tehostamalla kollageenin tuotantoa. Tehokkaat antioksidantit suojaavat ihoasi vapaita radikaaleja vastaan auttavat säilyttämään ihosi hohdokkuuden. 1,5ml.

  Phytofuse Renew Maca Root Day Cream, päivävoide

  Napakoittava ja kosteuttava päivävoide, joka pitää ihosi pehmeänä ja joustavana koko päivän. Auttaa ihoasi myös suojautumaan stressin ja ilmansaasteiden negatiivisia vaikutuksia vastaan. Parantaa ihosi kosteustasapainoa ja estää kosteuden liiallista haihtumista ihosta. 10ml.

  Phytofuse Renew Resveratrol Night Cream

  Antioksidanttipitoinen korjaava yövoide, joka edistää ihosolujen uusiutumista yön aikana. Anti-inflammatorinen ja parantava vaikutus, rauhoittaa ihoa. 10ml.

  Erityisviittaukset