INIKA Organic

  Lip & Cheek Cream, INIKA Organic

  27,50 €
  Sisältää alv:n

  INIKA Lip & Cheek Cream on monikäyttöinen tuote, jota voidaan käyttää niin huulille kuin poskille luonnollisen kauniin ilmeen saavuttamiseksi.

  Real time: 5 Visitor right now
  Määrä
  0

  INIKA - Organic Lip & Cheek Cream

  INIKA Lip & Cheek Cream on monikäyttöinen tuote, jota voidaan käyttää niin huulille kuin poskille luonnollisen kauniin ilmeen saavuttamiseksi. Kevyessä voiteessa yhdistyvät kosteutus, suoja ja pitkäkestoiset värit, jotka yhdessä tekevät huulista ja poskista kauniit ja luonnollisen viimeistellyt. Sisältää kosteuttavaa manteliöljyä ja E-vitamiinia sopien kaikille ihotyypeille. Tuote on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Vegaaninen.

  Voidemaisen huuli- ja poskipunan käyttö

  Käytä sivellintä saadaksesi pehmeän ilmeen ja parhaan lopputuloksen. Yhdistä Inika Certified Organic Lip & Cheek Cream -voidetta ja Inika Certified Organic Light Reflect Cream -voidetta saadaksesi pehmeät ja kasteiset posket.

  INCI*: Prunis amygdalus Dulcis (sweet almond) oil, mica, copernicia cerifera (carnauba) wax, titanium dioxide (CI 77891), iron oxide (CI 77491), tocopherol (vitamin E), glycine soja (soybean) oil, tin oxide.

  *muutokset INCI:ssä mahdollisia

  INIKA Organic sertifikaatit:

  COSMOS Natural  ACO Cosmos Organic  Organic cosmetic Italy  vegaaninen luonnonkosmetiikka  OFC sertifioitu kosmetiikka  Eläinkokeeton kosmetiikka  cetified halal  truth in beauty

  Erityisviittaukset

  Saata pitää myös