Mineraalipuuteri

  Baked Mineral Foundation Grace, INIKA Organic

  42,50 €
  Sisältää alv:n

  INIKA Baked Mineral Foundation Grace -meikkipuuterin avulla luot tasaisen ja luonnollisen meikin kasvoillesi. 

  Real time: 5 Visitor right now
  Määrä
  0

  INIKA - Baked Mineral Foundation, Grace

  INIKA Baked Mineral Foundation Grace -meikkipuuterin avulla luot tasaisen ja luonnollisen meikin kasvoillesi. Silkinpehmeä puuteri saa kauniin sävynsä italialaisesta terrakottajauheesta, ja valoa heijastavat pigmentit tuovat ihollesi lämmintä hehkua. Meikkipuuteri on helppo levittää ja lopputuloksena on kestävä ja hengittävä meikki. Hypoallergeeninen ja vegaaninen.

  Meikkipuuterin käyttö

  Pyöritä sivellintä tai sutia huolellisesti Inika Baked Mineral jauheessa ja kopauta poistaaksesi ylimääräinen. Levitä puuteria pyörivin liikkein kaikkialle kasvoille.

  INCI*: Mica, Zea Mays (Corn) Starch, Octyldodecanol, Hectorite, Squalane, Magnolia Officinalis Bark Extract, Lauroyl Lysine, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Potassium Sorbate, Aqua, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

  *muutokset INCI:ssä mahdollisia

  INIKA Organic sertifikaatit:

  COSMOS Natural  ACO Cosmos Organic  Organic cosmetic Italy  vegaaninen luonnonkosmetiikka  OFC sertifioitu kosmetiikka  Eläinkokeeton kosmetiikka  cetified halal  truth in beauty

  Erityisviittaukset

  Saata pitää myös