Deep Effect Vitamin A Gel

  Deep Effect Vitamin A Gel

  98,00 €
  Sisältää alv:n

  A-vitamiinigeeli ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia vastaan.

  Real time: 5 Visitor right now
  Määrä
  0

  Deep Effect Vitamin A Gel, IN17

  IN17 syvävaikuttava A-vitamiini hoitogeeli häivyttää ikääntymisen merkkejä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia. Puhdistaa ja kirkastaa ihoa, tasoittaa tehokkaasti juonteita ja ehkäisee uusien juonteiden syntymistä. Hajusteeton.

  Kenelle kosteuttava A-vitamiini hoitogeeli sopii?

  IN17 Cream Mask hoitoneste sopii kaikille ihotyypeille, miehille ja naisille. Erinomainen myös medikaalisten laitehoitojen jälkeen.

  A-vitamiini hoitogeelin upeat raaka-aineet

  • A-vitamiini 1%, tasoittaa juonteita, kirkastaa ihoa
  • Hyaluronihappo kosteuttaa, hoitaa ja silottaa juonteita

  IN17

  IN17 hajusteeton ihonhoitosarja valmistetaan Helsingissä. Tuotteet ovat saneet avainlippu -tunnuksen; se on valmistettu Suomessa ja työllistää suomalaisia. Tuotteet ovat saatavilla vain alan ammattilaisilta. Kosmetologimme auttavat mielellään oikean tuotteen valinnassa. 

  A-vitamiini tuotteen käyttö

  Levitä A-vitamiini hoitogeeliä kasvoille ennen kasvovoidetta. Käytä tuotetta iltaisin, sillä A-vitamiini voi herkistää ihoa auringon UV-säteilyn vaikutuksille. Käytä kuuriluonteisesti vähintään kuukauden ajan.

  INCI*: Aqua, Glycerin, Propanediol, Retinyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Lecithin, Pullulan, Sclerotium Gum, Sodium gluconate, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid

  *Muutokset INCI:ssä mahdollisia

  Tietosivu

  Koko
  30 ml

  Erityisviittaukset