Face tan water itseruskettava kasvovesi

  Face tan water itseruskettava kasvovesi

  35,95 €
  Sisältää alv:n


  Upea itseruskettava kasvovesi joka antaa terveen hehkuvan sävyn!

  Real time: 5 Visitor right now
  Määrä
  0

  Face tan water itseruskettava kasvovesi, Eco By Sonya

  Face Tan Water on asteittain sävyttävä kasvovesi joka antaa ihollesi terveen kauniin hehkun. Sen sisältämät aineosat vähentävät ikääntymisen merkkejä ja ehkäisevät aknea. Ei tuki ihohuokosia ja sisältää vain luonnollisia ja luomuaineosia. Tasoittaa iho sävyn, et tarvitse meikkiä!

  Vau, mitkä raaka-aineet, mm. 

  Japanin ruusu
  Appelsiinin kuori
  Aloe vera

  Turvallinen käyttää

  Sertifioitua luomua
  Vegaaninen
  Luonnollinen
  Ei toksiineja
  Ei eläinkokeita

  Upea rusketus näillä vinkeillä...

  1. Laita Face Tan Water puhtaalle ja kuivalle iholle kasvoveden tapaan. Se on helppo liittää ihonhoitorutiiniisi!

  2. Levitä tuote sormin koska vanulappu imee kaiken nesteen. Näin tuote on riittoisampi.

  3. Varmista että käytät riittävästi tuotetta. Käytä esimeerkiksi teelusikallinen joka kerta.

  4. Käytä muutamana päivänä peräkkäin, kunnes saat halutun värin. Tämän jälkeen 2 tai 3 kertaa viikossa riittää   ylläpitämään sävyn.

  5. Kuori ihosi vähintään 24 tuntia ennen Face Tan Waterin käyttämistä koska luomutuotteet tarvitsevat tietyn määrän  kuolleita ihosoluja pysyäkseen kiinni ihossa. Jos kuorit ihosi juuri ennen, tuote ei ehkä tartu.

  6. Odota Face Tan Waterin kuivumista ennen kosteusvoiteen laittamista. Kosteusvoiteen laittamista liian nopeasti voi heikentää lopputulosta. Suosittelemme käyttämään kasvoöljyjä tai tehoseerumeja eri aikaan erikseen. Voit siis käyttää molempia, mutta jos Face Tan Water on aamurutiinissasi, lisää seerumi ja kasvoöljy iltarutiiniisi. :)

  Sonyan vinkki: "Käytä Face Tan Wateria puhdistuksen jälkeen kasvoveden tilalla 2-3 kertaaviikossa. Levitä kasvoille, kaulalle ja decolteelle ja hehku."


  Ingredients:
  Organic Aloe Vera Leaf Juice*, Natural DHA (Sugar Cane Derived)**, Organic Glycerin (Vegetable Derived)*,  Natural Caprylyl/Capryl Glucoside (Sugar Derived)**, Radish Root Ferment**, Natural Vegan Hyaluronic Acid**, Organic Rose Geranium Oil*, Organic Orange Peel Oil*, Natural Glyceryl Caprylate (Vegetable Derived)**, Natural Sodium Cocoyl Glutamate (Vegetable Derived)**, Natural Dehydroxanthan Gum (Sugar Derived)**, Natural Polyglyceryl-6 Oleate (Vegetable Derived)**, Sodium Surfactin (Natural Preservative)**, Citric Acid (Citrus Fruit Derived)**
  ALL ingredients either *Organic or **Natural


  Sertifioitua luomua  Toxic-free  Vegan body tan  Vegetarian suncare Australialainen kosmetiikka

  99 Tuotteet

  Erityisviittaukset

  Saata pitää myös