Kulmien laminointi

On:

Kulmakarvojen laminointi antaa näyttävät, tuuheat kulmat.

Kulmakarvojen laminointi

Kulmakarvojen laminointi lupaa näyttävät ja tuuheat kulmakarvat. Toimiiko se oikeasti?

Mitä kulmein laminointi tarkoittaa?

Kulmakarvojen laminointi on menetelmä, jossa kulmat värjätään ja muotoillaan haluttuun muotoon. Käsittelyn vaikutus kestää 4-6 viikkoa.

Yumi Brows

Kulmien laminointi Yumi Brows -menetelmällä ei pelkästään muotoile kulmia, vaan myös hoitaa ja ravitsee niitä keratiinin, vitamiinien ka proteiinien avulla. Kulmia vahvistetaan ja suojataan käsittelyn jokaisessa vaiheessa aktiiviaineiden, pantenolin ja keratiinin avulla.

Kulmien laminoinnin hyödyt

Kulmakarvojen laminointi helpottaa arkea ja nopeuttaa laittautumista. Samalla kulmakarvat saavat kaivattua vahvistusta mm. keratiinin avulla.

Paras kulmien laminointi

Laadukas kulmien laminointi sisältää laminoinnin lisäksi kulmien värjäyksen ja siistimisen. Vaikka pelkällä laminoinnilla voikin säästää muutaman euron, ei lopputulos välttämättä vastaakaan odotuksia. Paras kulmien laminointi onkin siis all inclusive, eli koko paketti avaimet käteen periaateella. Näin säästät aikaa laittautumisessa, ja koska aika on rahaa, kannattaa upeaan lopputulokseen sijoittaa muutama euro enemmän. 

Kulmien laminointi hinta

Kulmien laminoinnin hinta vaihtelee paikkakunnittain, mutta työhön nähden hinta on edullinen. Kannattaa etsiä palvelua, jossa hintaan sisältyy värjäys ja kulmien siistiminen. Kulmien laminoinnin hinta Tampereella on värjäyksen ja siistimisen kanssa noin 65€. Voit yhdistää Yumi Brows kulmien laminointiin myös Yumi Lashes ripien kestotaivutuksen.

Kulmien laminointi Tampere

Kulmien laminointi Tampereella onnistuu modernissa Nicestyle cityspassa. Voit ostaa lahjakortin netissä ja tulostaa sen heti.

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu