Eco by Sonya kasvohoito kotona

On:

Lue kosmetologin vinkit Eco by Sonya -kasvohoitoon kotona!

Eco by Sonya päivittäisessä käytössä

Hyvät ihonhoito tottumukset lähtevät oikein valituista, juuri sinun ihotyypillesi sopivista ihonhoito tuotteista. Monesti kasvojen ihonhoitoa kotona laiminlyödään kiireen tai stressin takia. Päivittäinen ihonhoito on kuitenkin välttämätöntä terveelle, suojaavalle ja kauniille iholle.

Nopea ja helppo ihonhoito

Päivittäinen ja toimiva ihonhoito ei vie päivästä kun noin 5 minuuttia ja kun siitä tulee rutiini, sen tekee jo huomaamatta ja tottuneesti. Seuraa helppoja askeleita ja ihosi kiittää!

1 - Eco by Sonya ihonpuhdistus

Puhdista kasvot. Käytä esimerkiksi Eco By Sonya Super Citrus Cleanser puhdistusgeeliä, joka sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistaa hellävaraisesti. Puhdistusgeeli myös kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa.

2 - Super fruit toner kasvovesi

Käy kasvot läpi Eco By Sonya Super Fruit Toner kasvovedellä, joka palauttaa ihon kosteustasapainon. Jos haluat myös päivetystä ja hehkua kasvoillesi, käytä Eco By Sonya Face Tan Water itseruskettavaa kasvovettä. Tuote säväyttää asteittain ja tasoittaa ihon sävyn.

Eco by Sonya tuotteet

3 - Luonnonmukainen silmänympärysvoide

Lisää Eco By Sonya Eye compost silmänympärysvoide häivyttämään tummia silmänalusia ja pinnallisia juonteita.

4 - Eco by Sonya kasvovoide

Levitä iholle Eco By Sonya Super Fruit Hydrator kosteusvoide. Voide kosteuttaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti.

Eco by Sonya kasvohoito

Säilyttääksesi ihosi kirkkaana ja kuulaana, varaan kerran viikossa hieman enemmän aikaa. Aloita puhdistuksella ja siirry sitten kuorintaan. Suosittelen kuorimaan ihon kerran viikossa Eco By Sonya Super Acai Exfoliator kuorintavoiteella. Kuorinta puhdistaa uudistaa ihoa poistaen kuollutta ihosolukkoa.

Kuorinnan jälkeen, levitä kasvoillesi Eco By Sonya Face Compost Purple Power -kasvonaamio. Naamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä heleän. Poista naamio ja jatka normaalia ihonhoitorutiinia kasvovedellä, silmänympärysvoiteella ja kasvovoiteella. 

Eco by Sonya Glory oil

Viimeistele kokonaisuus levittämällä muutama pisara Eco by Sonya Glory oil -kasvoöljyä koko kasvoille. Kasvoöljy kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän, sekä tasoittaa ihonväriä ja korjaa ihon virheitä. Taputtele öljy kevyesti iholle ja anna imeytyä. Kasvohoitosi on nyt valmis.

Täydellinen rentoutumishetki vaikkapa perjantai-iltaan ja ihosi on ihanan kosteutettu ja raikas!

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu