Singing in the rain!

On:

Tyylikkäänä sateeseen

Sadepäivän poutapilvet

Viime päivinä olemme saaneet osaksemme mitä ihmeellisempiä säitä, yhden tunnin aikana on taivaalta satanut lunta, räntää, rakeita ja vettä. Ja samaan aikaan on paistanut kirkas kevätaurinko. Vaikka aurinko jo piristää mieltä, pukeudumme me suomalaiset sateeseen kuin kaikki maailman murheet olisi sateen mukana kaadettu niskaamme. Mustat vaatteet ja varmuuden vuoksi vielä musta sateenvarjo, ettei kukaan vaan luule, että meillä olisi asiat hyvin ja mieli iloinen.

Sateenvarjo - suoja vai asuste?

Ajatella, miten ihanaa olisi tuoda iloa harmaaseen arkeen käyttämällä värejä. Miten mieltä piristäisikään edellä keikkuva hehkuvan oranssi tai raikkaan omenanvihreä sateenvarjo. Tai itse voisit iloita siitä, että sateella yläpuolellasi näkyisi kaunis poutapilvinen taivas, kuin lupaus siitä, että pian sade päättyy. 

Isot sateenvarjot

Kauneuden Karkkikauppa tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla näitä tunnelmia upeiden design-sateenvarjojen avulla. Tarjolla on käytännöllisiä kupolivarjoja, värikkäitä ja myös muodoltaan yksilöllisiä varjoja -  ja vaikkapa morsiamelle sopivia pitsiunelmia.

What a glorious feeling, I’m happy again.

   

    

   

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu