5 minutin meikki

On:

Helpot 5 askelta nopeaan arkimeikkiin!

5 minutin arkimeikki

Kun asiakas tulee meikkausopastukseen, usein ensimmäisiä asioita joita hän mainitsee, on "helppo ja nopea". Harvallapa meistä on aikaa tarpeeksi saati liikaa. Näin ollen arkimeikin avaimia onkin oikein valitut tuotteet ja hyvät työvälineet. Et tarvitse monia asioita, vain muutaman keskeisimmän.

1. ASKEL - Valmistele ihosi meikkiä varten

Kaunis meikki alkaa ihonhoidosta, joten älä jätä ihonhoitorutiiniasi tai kosteusvoidetta väliin. Levitä kasvoille kosteuttava pohjustustuote, esimerkiksi INIKA Primer. Anna tuotteen imeytyä ennen seuraavaa askelta. 

2. ASKEL - Kaunis ja luonnollinen pohja

Valitse sinulle sopivin meikkipohja. Jos ihosi on rasvoittuva, INIKA Loose Mineral Foundation on täydellinen valinta. Mineraalimeikkipuuteri pyöritellään iholle kabuki-siveltimellä, jolloin pyörittelevä liike sitoo meikin kasvoille. Voit halutessasi levittää myös toisen kerroksen, mutta useimmiten yksi kerros on riittävä. Muista sipaista puuteria myös kaulallesi. Mikä parasta, INIKAn mineraalimeikkipuuterissa on SPF25.

Jos ihosi on kuiva, on hyvä valita kosteuttava Certified Organic BB Cream. Tämä mm. avokado- ja jojobaöljyä sisältävä BB-voide antaa upean luonnollisen ja hehkuvan pohjan. Levitä BB-voide sormenpäillä tai meikkisiveltimellä.

5 minutin INIKA meikki

3. ASKEL - Lisää hehkua

Kun meikkipohja on valmis, on aika lisätä hieman luonnollista hehkua. Ota sormenpäähäsi hieman INIKA Lip & Cheek Creamia ja taputtele kevyesti korostamaan kauneimpia piirteitäsi. Sipaise sävyä huuliin, poskiin ja luomiisi. Jos haluat intensiivisemmän sävyn, lisää toinen kerros. Tämä tuote on täydellinen nopeaan meikkirutiiniin, sillä se on uskomattoman monipuolinen!

4. ASKEL - Kehystä kasvot

Hyvin muotoillut kulmat ovat tärkeä osa luonnolisen kaunista meikkiä. Lisää pikameikkiisi ripaus kulmakynää, esimerkiksi INIKAn Certified Organic Brow Pencil, täyttääksesi kulmasi. Muista käyttää kynää kevyesti jotta lopputulos on luonnollinen. Voit vielä harjata kulmasi tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi. Harjaa kulmat ylöspäin suuntautuvin liikkein.

5. ASKEL - Lisää volyymia

Viimeistele 5 minutin meikkirutiini suosikki mascarallasi. Loistava valinta on esimerkiksi INIKA Long Lash Vegan Mascara, joka lisää volyymia, antaa intensiivisen värin ja samalla hoitaa ripsiäsi. Sen 100% luonnollisiin aineosiin kuuluu mm. karnaubavaha, magnoliauute ja E-vitamiini. Tämä ripsiväri sopii hyvin myös herkille silmille!

5 minutin meikki

5 minutin meikki lyhyesti

1. Pohjusta INIKA Pure Primerilla

2. Levitä mineraalimeikkipuuteri tai BB-voide

3. Lisää hohdetta Lip & Cheek Creamilla huuliin, poskiin ja silmäluomiin

4. Täytä kulmakarvat kulmakynällä ja harjaa ne

5. Lisää volyymia INIKA Long Lash mascaralla

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu