INIKA Loose Mineral Foundation, Grace  SPF25 Näytä suurempana

INIKA Loose Mineral Foundation, Grace SPF25

Uusi tuote

INIKA Mineral Foundation Powder on peitevoide ja puuteri samassa tuotteessa. 100% luonnollinen ja vegaaninen.

Tiedot

39,50 € sis. alv

Tiedot

INIKA Loose Mineral Foundation, Grace SPF25

INIKA Mineral Foundation Powder on peitevoide ja puuteri samassa tuotteessa. 100 % puhtaat mineraalit sulautuvat helposti ihoon ja antavat kasvoille luonnollisen virheettömän lopputuloksen. Tuotteella on erinomainen peittävyys ja se on turvallinen myös herkälle iholle. Meikkivoide peittää aknen, ruusufinnin, arvet ja punoituksen tehden ihosta viimeistellyn. Puuteri hylkii vettä ja se muodostaa luonnollisen aurinkosuojan 25. Allergiatestattu. Vegaaninen.

Käyttö: Anna pohjustustuotteen tai kosteusvoiteen imeytyä ennen meikkipuuterin levittämistä. Annostele pieni määrä jauhetta purkin kannelle. Pyykäise sutia puuterijauheessa. Taputtele sitä kaikkialle kasvoille savuttaaksesi virheettömän pohjan. Toista, mikäli haluat peittävämmän ja virheettömämmän lopputuloksen kasvoillesi. Kevyillä pyörivillä liikkeillä saat kauniin ja luonnollisen lopputuloksen.

Inci: Mica, zinc oxide, may contain (+/-) titanium dioxide (CI 77891), iron oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ultramarines (CI 77007).

  INIKA Organic 100% luonnollinen        ofc_certifed_oranic.png       väkivallaton kosmetiikka        vegaaninen kosmetiikka       certified halal 
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

INIKA Loose Mineral Foundation, Grace  SPF25

INIKA Loose Mineral Foundation, Grace SPF25

INIKA Mineral Foundation Powder on peitevoide ja puuteri samassa tuotteessa. 100% luonnollinen ja vegaaninen.