Vital Fluid with oranic olive leaf Näytä suurempana

Thalgo Öljytön päivävoide

Uusi tuote

Lisätiedot

Koko 50 ml
Litra-/kilohinta 912,00 €

Tiedot

Thalgo Öljytön päivävoide

Vital Fluid with oranic olive leaf

Fluidi, joka öljyttömällä koostumuksellaan sopii päivittäiseen ihonhoitoon normaalille ja sekaiholle. Nuoruuden lähde codium fragile ja orgaaninen oliivinlehtiuute kohottavat epidermiksen kosteustasoa. Ihosta tulee pehmeä ja kiilloton.

Vaikuttavat aineet:
Codium Fragile leväuute
Orgaaninen oliivinlehtiuute
Orgaaninen valkoinen lupiini uute
Orgaaninen manteliöljy
Orgaaninen auringonkukkaöljy
Ei sisällä lisättyjä hajusteita, eikä väriaineita!

Käyttöohje: Päivittäin normaali-sekaiholle. Pieneen määrään tuotetta voidaan sekoittaa 2 tippaa valinnaista konsentraattia tehostamaan tuotteen vaikutusta. Levitetään kasvoille ja kaulalle. Voidaan käyttää myös yksinään.

Pakkauskoko: 50 ml

Terre & Mer by Thalgo on luonnonläheinen ja laadukas orgaaninen ammattikosmetiikkasarja.  Sen vaikuttavat aineet kerätään sekä maalta että mereltä. Täysin orgaaniset kasviuutteet,  kasviöljyt, eteeriset öljyt sekä levät hoitavat ja ravitsevat stressaantunutta ja janoista ihoa. Tuotteiden ainesosista yli 99% on luonnollista alkuperää, eivätkä ne sisällä mitään  keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Kestävä kehityksen kunnioittaminen on tärkeää, joten pakkaukset, painovärit ja materiaalit on valmistettu kierrätetyistä ja luonnonmukaisista materiaaleista! Pakkauksissa ei ole ylimääräistä täytemateriaalia. Näin saadaan pidettyä tuotteiden valmistamisesta syntyvä hiilijalanjälki mahdollisimman pienenä.

Terre & Mer linjalle on myönnetty sekä ECOSERT- että COSMEBIO- sertifikaatit. Muovipakkaukset tehty kierrätettävästä muovista (PE, PP) ja lasista, jotka ovat ECOSERTin vahvistamia.

  

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Thalgo Öljytön päivävoide

Thalgo Öljytön päivävoide

Lisätarvikkeet