EKOPHARMA  Men Parranajogeeli Näytä suurempana

EKOPHARMA Men Parranajovoide

Uusi tuote

Pehmeä ja täyteläinen voide parranajoon.

Tiedot

15,00 € sis. alv

Lisätiedot

Litra-/kilohinta 150,00 €

Tiedot

EKOPHARMA  Men Parranajogeeli

EKOPHARMAN pehmeä ja täyteläinen voide parranajoon. Kevyt ja raikas tuoksu. Mikäli parta on pidempi tai iho erityisen herkkä, voi voiteen joukkoon lisätä Men pesugeeliä, joka lisää vaahtoavuutta ja liukoisuutta. Aloe Vera uute rauhoittaa sekä kosteuttaa ja kuusenkerkkä- ja puolukkauutetta hoitavat ihoa ja ehkäisevät ihoa tulehduksilta. 100ml.

Käyttöohje

Lämmitä ihoa lämpimällä vedellä, levitä parranajovoidetta kasvojen iholle ja aja parta. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä ja levitä ihoa rauhoittavaa Ekopharma Aftershave geeliä.

Ingredients:

AQUACAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEDICAPRYLYL CARBONATEGLYCERINCETEARYLALCOHOLCETEARYL GLUCOSIDESODIUM PCAVACCINIUM VITIS-IDAEA FRUIT EXTRACT(PUOLUKKA/LINGONBERRY), MYRISTYL MYRISTATEPICEA ABIES BUD EXTRACT(KUUSENKERKKÄ/SPRUCE), LECITHINTOCOPHEROLCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEPULLULANGLYCINE SOJA OILSCLEROTIUM GUMXANTHAN GUMBENZOIC ACIDBENZYLALCOHOLDEHYDROACETIC ACIDCITRUS LIMON FRUIT OIL (SITRUUNA/LEMON), PARFUM(NATURAL), LIMONENELACTIC ACID

Säilyvyys

24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje

Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

EKOPHARMA  Men Parranajovoide

EKOPHARMA Men Parranajovoide

Pehmeä ja täyteläinen voide parranajoon.