Uudet tuotteet

Hyvinvointi

Emäksinen hoitosarja tuo käyttäjilleen kauneutta, elinvoimaa ja elämäniloa keskellä tämän päivän kiireellistä elämänrytmiä. Tuotteet pyrkivät palauttamaan kehon emäs-happotasapainon luonnolliseen tilaan, joka ihmisellä on syntyessään. Hämmästyttävä MeineBase –mineraalisuola on P.Jentschuran sarjan tunnetuin tuote.

Hyvinvointi Löytyi 1 tuote.

Alatuoteryhmät

  • Puhdistava yrttitee

    49 erilaisesta yrtistä, siemenestä, juuresta ja kukinnosta koostuva 7×7 KräuterTee edistää ruoansulatusta ja liuottaa elimistöön varastoitunutta kuonaa. Emäksinen yrttijuoma on ihanteellinen paasto- ja dieettijuoma sekä hyvä apu selluliittihoitojen yhteydessä. Kuonaa puhdistavan vaikutuksen vuoksi suositellaan hiilihapotonta vettä juotavan lisäksi vähintään 1,5-2 l päivässä.

  • Emäksinen mineraalisuola

    Alkuperäinen emäksinen MeineBase-mineraalisuola on 100 % puhdas luonnontuote, joka pH-arvonsa 8,5 ansiosta kiihdyttää happojen ja kuona-aineiden erittymistä ihohuokosten kautta – ihosta tulee terveempi, elinvoimaisempi ja kauniimpi. Päivittäisessä käytössä kaikille ihoille ja kaiken ikäisille sopiva MeineBase-mineraalisuolapesu tasapainottaa, uudistaa, kosteuttaa ja puhdistaa kasvojen ja vartalon ihoa.

  • Tarvikkeet

    Hyvinvointitarvikkeista löydät kehon tasapainoa palauttavia ja edistäviä tarvikkeita.

Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta